SEO pakket voor jouw website


Wat is een SEO pakket?

Bij een SEO pakket ontvang je wekelijks een x aantal teksten van een bepaalde lengte. Deze samenstelling kun jij zelf kiezen. Hoe meer teksten en hoe langer de teksten zijn, hoe meer de prijs oploopt. De betaling van een SEO pakket loopt per maand. Wil jij het schrijven van wekelijkse SEO teksten laten uitbesteden? Dan is een SEO pakket een goedkope optie. Je betaalt altijd minder dan per project. Deze lage prijs komt tot stand vanwege de herkenning met het bedrijf en de grote hoeveelheid teksten.

✓ Onderzoek naar onderwerp en gewenst zoekwoord
✓ Verzekerd van creatieve en unieke content
✓ Geoptimaliseerde title tag en meta description
✓ Sterke opbouw met heldere structuur
✓ Indien gewenst gebruik van interne links

Wanneer kies je een SEO pakket?

Een SEO pakket is voornamelijk aan te raden wanneer jij een blog- of nieuwsberichtenpagina bijhoudt. Hiervoor heb jij wekelijks nieuwe content nodig, die zorgt voor meer bezoekers. Laat deze uitbesteden en ben verzekerd van wekelijks creatieve, unieke en goed scorende content.

Welke SEO pakketten zijn er?

De SEO pakketten omvatten teksten van circa 300 woorden, circa 600 woorden en circa 1000 woorden. Is jouw keuze gevallen op een van deze drie pakketten? Dan heb je de keuze uit de hoeveelheid teksten die jij wekelijks wilt ontvangen. Plaats jij graag veel content op jouw website? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om wekelijks 5 of zelfs meer teksten te ontvangen. Vind jij 1 of 2 teksten per week voldoende? Ook dat is mogelijk. Hieronder vind je alle mogelijkheden met bijpassende prijzen.

Voordelen van een SEO pakket

Ten opzichte van losse projecten biedt een SEO pakket meerdere voordelen. Hiervan is de prijs veelal de doorslaggevende factor.

✓ De prijs ligt lager dan op project basis
✓ Op den duur herkenning met het bedrijf
✓ Wekelijks geen omkijken naar jouw content
✓ Altijd creatief en uniek geschreven teksten

De kosten van een SEO pakket

Leuk, zo’n SEO pakket. Maar wat zijn de kosten hiervan? Voor veel bedrijven zal een SEO pakket meer dan de moeite waard zijn. Jouw wekelijkse – of misschien wel dagelijkse – zorgen over unieke, goed scorende content worden ontnomen. Het enige wat jij hoeft te doen is onderwerpen bedenken waar jij graag op gevonden wilt worden. En maandelijks wat te betalen, natuurlijk.

De kosten van een SEO pakket lopen erg uiteen. De prijs hangt af van jouw wensen. Zet jij het liefst zo vaak mogelijk een flinke tekst op jouw website online? Dan wordt de kans aanzienlijk groter dat jouw content gevonden wordt.

Bij het plaatsen van grote berichten zullen bezoekers voor langere tijd op jouw website rondkijken. Dit vergroot de zogenaamde ‘dwell time‘. Hierdoor zal de autoriteit van jouw website toenemen, wat weer leidt tot een hogere ranking in de zoekmachines. Kies je voor wat kortere teksten? Ook dit heeft zijn voordelen. Mensen lezen er snel doorheen en zullen vervolgens overgaan tot actie.

Pakket KleinPakket MiddelPakket Groot
✔ Circa 300 woorden per tekst✔ Circa 600 woorden per tekst✔ Circa 1000 woorden per tekst
1 per week – €230 / maand1 per week – €320 / maand1 per week – €410 / maand
3 per week – €600 / maand3 per week – €850 / maand3 per week – €1000 / maand
5 per week – €850 / maand5 per week – €1200 / maand5 per week – €1400 / maand
7 per week – €1200 / maand7 per week – €1450 / maand7 per week – €1900 / maand

Pakket zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een SEO pakket, maar krijg jij jouw ideale combinatie niet gevonden? Daarvoor kun jij zelf een pakket samenstellen. Na het bespreken van jouw wensen wordt er een pakketprijs op maat vastgesteld. Op deze manier weet je waar je aan toe bent. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.