Over SEO to show


Wie is SEO to show?

Van een droom naar werkelijkheid. Een eigen bedrijf waarin ik mijn passie kan uiten: SEO to show. Al jarenlang haal ik plezier uit het creëren van content. Of dit nu een informatieve, entertainende of commerciële tekst is. Creatieve dingen bedenken en die vervolgens op unieke wijze op papier zetten. Toch is dat niet genoeg.

Na mijn studie aan de Radboud Universiteit heb ik mij gespecialiseerd in Commerciële Communicatie. Een belangrijk onderdeel van deze masteropleiding dat direct mijn aandacht trok, was SEO. Hoe worden bedrijven goed vindbaar in het digitale doolhof van tegenwoordig? Een vraag waar ik maar al te graag het antwoord op wilde.

Ondertussen kent SEO voor mij geen geheimen meer. De afgelopen jaren heb ik de theorie veelvuldig in de praktijk toe mogen passen en blijf ik mijzelf specialiseren door middel van informatieve boeken en het volgen van cursussen.

Waarom SEO to show?

De naam zegt het al: SEOsearch engine optimizationto show. Teksten met een goede vindbaarheid die jij op jouw website kunt laten zien. Naast een goede SEO techniek is de leesbaarheid dus ook van groot belang. Wie heeft er tegenwoordig nog voldoende aandacht om taaie teksten te lezen?

Mijn tekstbureau is ontstaan in 2020. De aanleiding hiervoor was enerzijds de wil om een eigen bedrijf op te starten en anderzijds vanwege de problemen die ik vaak tegenkom. Bij een website bezoek denk ik al snel: wat zonde van de leuke content. Hier kan veel meer conversie uitgehaald worden. Deze factoren hebben samen geleid tot de oprichting van mijn bedrijf. Mijn website is dan ook 100% zelf geschreven en gemaakt met WordPress. Wil jij ook zo’n website? Laat het me weten!

Benieuwd naar een samenwerking?

Of denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan SEO to show?